Home / Fairtrade Parkstad / Max Havelaar

Max Havelaar

banaan_fairtradeBananenboeren betalen indirect de prijs van goedkope bananen, maar deze prijzen zijn niet te verantwoorden. Daarom verkoopt PLUS uitsluitend Max Havelaar Fairtrade bananen. Hiermee garanderen we een eerlijke prijs voor zowel de boer als voor u. Dat maakt onze bananen wel zo lekker.

Bananenboeren betalen indirect de prijs van goedkope bananen, maar deze prijzen zijn niet te verantwoorden. Daarom verkoopt PLUS uitsluitend Max Havelaar Fairtrade bananen. Hiermee garanderen we een eerlijke prijs voor zowel de boer als voor u. Dat maakt onze bananen wel zo lekker.

User Rating: Be the first one !

Kijk ook

fairtrade-gemeente

Parkstad eerste Fairtrade regio van West-Europa?

Parkstad eerste Fairtrade regio van West-Europa? Bioscoop Royal in Heerlen werd op donderdag 15 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!