Home / Verantwoord ondernemen / Max Havelaar

Max Havelaar

banaan_fairtradeBananenboeren betalen indirect de prijs van goedkope bananen, maar deze prijzen zijn niet te verantwoorden. Daarom verkoopt PLUS uitsluitend Max Havelaar Fairtrade bananen. Hiermee garanderen we een eerlijke prijs voor zowel de boer als voor u. Dat maakt onze bananen wel zo lekker.

Bananenboeren betalen indirect de prijs van goedkope bananen, maar deze prijzen zijn niet te verantwoorden. Daarom verkoopt PLUS uitsluitend Max Havelaar Fairtrade bananen. Hiermee garanderen we een eerlijke prijs voor zowel de boer als voor u. Dat maakt onze bananen wel zo lekker.

User Rating: Be the first one !

Kijk ook

Verantwoorde supermarkt_Trouw_banner2

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Om de merkwaarde verantwoord binnen PLUS te verankeren is begin 2011 het Greenteam opgericht. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!