Home / Heerlijke recepten! / Heerlijke karbonades met zoetzure glazuur!

Heerlijke karbonades met zoetzure glazuur!

ribkarbonadeDe heerlijkste karbonades, van start tot finish in 20 minuten klaar!

Benodigdheden:

  • 4 ribkarbonades.
  • Peper en zout
  • Boter.

Voor de zoetzure glazuur:

  • 60 ml balsamico azijn.
  • 3 eetlepels honing.
  • 2 teentjes knoflook.
  • 1/2 theelepel oregano.
  • 1/2 theelepel basilicum
  • 1/2 theelepel thijm.
  • Verhit de oven tot 200 ˚C.
  • Wrijf de ribkarbonades in met peper en zout.
  • Bak de ribkarbonades enkele minuten in een pan tot ze goudbruin zijn.
  • Leg de ribkarbonades in een ovenschaal en laat ze 8 tot 10 minuten op 200 ˚C tot de kern gaar worden.
  • Meng voor de zoetzure glazuur de balsamico azijn, honing, fijngesneden knoflook, oregano, basilicum en thijm in een kleine pan op laag vuur.
  • Roer ongeveer 5 minuten door tot een mooie gladde substantie is bereikt.
  • Haal de ribkarbonades uit de oven en overgiet ze met de zoetzure saus.

Smakelijk eten!

 

Kijk ook

image

Plus-wijn beste in test Consumentengids.

Plus Zuid-Afrika-wijn scoort met een 7,8 als beste in de wijntest van de Consumentengids van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!