Home / Algemeen / PLUS Parkstad nieuws / Nieuw. Ambachtelijke vleeswaren van Limbourgois.

Nieuw. Ambachtelijke vleeswaren van Limbourgois.

limbourgoisIn Limburg weten we wat genieten is. Dat proeft u in de ambachtelijke vleeswaren van Limbourgois. Volgens traditioneel recept gemaakt door vakslagers van Lekker uit Limburg die weten dat je authentieke smaak niet kunt afdwingen. Daar moet je de tijd voor nemen. Zoals je de Limburgse runderen en varkens de ruimte moet geven om zich te ontwikkelen. Het resultaat is mals vlees. Eerlijk, puur en met een onovertroffen smaak. Het lekkerste dat Limburg te bieden heeft, binnenkort exclusief verkrijgbaar bij de PLUS supermarkten in Parkstad.

Kijk ook

amstellive

Maak kans op kaarten voor Vrienden van Amstel Live!

Maak kans op twee van de laatste 500 kaarten voor Vrienden van Amstel Live! 2018. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!