Home / Algemeen / PLUS Parkstad nieuws / Nieuw. Ambachtelijke vleeswaren van Limbourgois.

Nieuw. Ambachtelijke vleeswaren van Limbourgois.

limbourgoisIn Limburg weten we wat genieten is. Dat proeft u in de ambachtelijke vleeswaren van Limbourgois. Volgens traditioneel recept gemaakt door vakslagers van Lekker uit Limburg die weten dat je authentieke smaak niet kunt afdwingen. Daar moet je de tijd voor nemen. Zoals je de Limburgse runderen en varkens de ruimte moet geven om zich te ontwikkelen. Het resultaat is mals vlees. Eerlijk, puur en met een onovertroffen smaak. Het lekkerste dat Limburg te bieden heeft, binnenkort exclusief verkrijgbaar bij de PLUS supermarkten in Parkstad.

Kijk ook

spaarzegels

Het hoogste spaarrendement bij PLUS!

Wist je dat PLUSpunten het meest winstgevende spaarsysteem van Nederland is? Iedere euro die je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!