Home / Algemeen / PLUS Parkstad nieuws / Spaaracties / Spaar bij PLUS voor 24 verschillende Smurfen!

Spaar bij PLUS voor 24 verschillende Smurfen!

paddestoel-388x301Bij de PLUSSEN in Parkstad  kun je nu sparen voor 24 verschillende Smurfen. Alle favorieten zijn erbij! Zoals Grote Smurf, Muzieksmurf, Lolsmurf, Brilsmurf en natuurlijk Smurfin. Door een speciaal zuignapje kun je deze vriendelijke stripfiguurtjes op de gekste plekken smurfen. Voor je het weet plak je het hele huis vol. En hoe meer je er hebt, hoe leuker het wordt!

Extra Smurfen bij actie artikelen.

Je krijgt al een Smurf bij elke 15 euro aan boodschappen. En bij wekelijkse actie-artikelen krijg je er één extra! Zo heb je jouw verzameling binnen no-time compleet.

Bewaar ze alle 24 in het Smurfenhuis.

knuffels-484x338Wil je niet dat jouw Smurfen verloren gaan? Bewaar ze dan alle 24 eenvoudig in het Smurfenhuis. Deze kost €1,99 en is verkrijgbaar bij jouw PLUS. Maar wees er snel bij, want op=op!

Spaar voor pluche Smurfen.

Houd je ook van grote, knuffelbare Smurfen? Kies jouw favoriete Smurf uit bij inlevering van 10 zegels + €4,99. Er zit 1 spaarzegel op de verpakking waar je Smurf in zit.smurfenhuis-text-538x438

Limited editions.

Na aankoop van 3 actie-artikelen ontvang je Smurfen in een speciale uitvoering. In week 17 krijg je Smurfin en haar vriendje Steve. En in week 19 is Potige Smurf met zijn maatje Buckie beschikbaar.

 

 

 

smurfen-950x748

De actie loopt t/m zaterdag 20 mei 2017.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kijk ook

1mk

Spaar bij ons voor gave Mario Kart koins!

Spaar nu voor Mario Kart Koins Bij PLUS kun je nu sparen voor 24 verschillende …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!