Home / Algemeen / PLUS Parkstad nieuws / Win een kar vol boodschappen!

Win een kar vol boodschappen!

Win bij alle PLUS supermarkten in Parkstad  een kar vol boodschappen!

Betaalbaar boodschappen doen kon je bij ons altijd al. Maar wat niet iedereen weet, is dat er naast de goede aanbiedingen en het reguliere huismerk, ook meer dan vierhonderd verschillende budgetartikelen verkrijgbaar zijn. Door te kiezen voor het Budget merk worden de dagelijkse boodschappen pas echt spotgoedkoop. Voor niet meer dan 50 Euro heb je al een kar vol boodschappen!

T/m 20 mei staat er bij ons een winkelwagen gevuld met spotgoedkope producten. Raad jij hoeveel – of eigenlijk: hoe weinig – al deze boodschappen bij elkaar exact kosten? Dan win jij de volledige inhoud! Vul in de winkel de kaart in en deponeer deze in de inleverbox. Succes!

Spot_goedkoop_Facebook posts_954px800

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kijk ook

amstellive

Maak kans op kaarten voor Vrienden van Amstel Live!

Maak kans op twee van de laatste 500 kaarten voor Vrienden van Amstel Live! 2018. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!