Home / Algemeen / PLUS Parkstad nieuws / PLUS heeft de beste vleeswarenafdeling!

PLUS heeft de beste vleeswarenafdeling!

1vleeswaren

Feest! Plus is uitgeroepen tot supermarkt met de beste vleeswarenafdeling van Nederland! In het onafhankelijke onderzoek van GfK is gekeken hoe supermarkten presteren en hoe consumenten de Vleeswarenafdeling waarderen.

Consumenten gaven hun eigen supermarkt een rapportcijfer voor onder andere de aspecten: netheid afdeling, kwaliteit assortiment, ruime keuze, overzichtelijkheid schap, voldoende voorraad, deskundigheid van het personeel, aanbiedingen en lage prijzen. Wij hebben overall de hoogste score behaald en mogen ons de supermarkt met de beste vleeswarenafdeling van Nederland noemen. En daar zijn we trots op!

Kijk ook

Maak kans op kaarten voor Vrienden van Amstel Live!

Maak kans op twee van de laatste 500 kaarten voor Vrienden van Amstel Live! 2018. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!