Home / Algemeen / PLUS Parkstad nieuws / Spaaracties / Spaar voor topkwaliteit keramische pannen!

Spaar voor topkwaliteit keramische pannen!

facebook Daniël CourtierVanaf  3 september kun je bij ons gaan sparen voor topkwaliteit keramische pannen van Daniël Courtier! Bij besteding van elke €10,- aan boodschappen* ontvang je een gratis spaarzegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart met slechts 10 zegels ontvang je een zéér hoge korting op de aankoopprijs van een keramische pan.
Je hebt de keuze uit 3 verschillende formaten koekenpannen met een doorsnede van 20, 24, en 28 cm, een hapjespan met een doorsnede van 28 cm en een glazen deksel voor gebruik op de pannen met een doorsnede van 28 cm.

 

De keramische pan is de uitkomst voor mensen die gezonder willen leven en van koken houden. De keramische pan heeft erg veel voordelen ten opzichte van de Teflon pan. Los van het feit dat deze geen schadelijke stoffen bevat welke in het lichaam of het milieu komen, wordt het eten op een veel gezondere manier bereid.1panrek
De keramische pannen van Daniël Courtier zijn gemaakt van duurzame materialen. Met een bodem van maar liefst 4 mm zorgen zij ervoor dat u jarenlang gezond kunt genieten. Gezonder bakken door gebruik van minder olie en boter!

 

De producteigenschappen:
– keramische coating
– lange levensduur
– geklonken handgreep
– geschikt voor alle warmtebronnen
– gemakkelijk schoon te maken
Let op: de pannen mogen niet in de vaatwasser.
De spaaractie loopt t/m zondag 22 oktober 2017. U kunt uw volle spaarkaart nog inleveren t/m 29 oktober 2017.

Bewaren

Bewaren

Kijk ook

Spaar voor de exclusieve serveerset van Brabantia!

Bij elke 5 euro aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. En bij de wekelijkse actieproducten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!