Home / Algemeen / Spaar voor Disney Movie Moments!

Spaar voor Disney Movie Moments!

disney-parkstad

(Deze actie is afgelopen) Frozen, Cars, Toy Story, maar ook klassiekers als Aladdin en Pinokkio – wie kent ze niet? De films van Disney blijven razend populair bij jong en oud. Daarom spaar je bij PLUS vanaf 9 september 2018 zes weken lang voor Disney Movie Moments. Er zijn in totaal 192 kaartjes, waarvan er maar liefst 96 een special effect hebben zoals glitters, glow-in-the-dark, geur, kras of een speciale structuur. Bovendien zijn nog eens 48 kaartjes digitaal tot leven te brengen met de speciale PLUS Movie Moments app.

Limited Edition en Disney Doeboek.

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je vier Disney Movie Moments. De kaartjes kun je bewaren in het speciale Disney Doeboek, waar ook nog heel veel spelletjes en raadsels in staan. Het Disney Doeboek ontvang je van 13 tot en met 15 september 2018 cadeau bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen. Vanaf 16 september 2018 is er daarnaast drie weken lang elke week een andere Gouden Limited Edition verkrijgbaar, waarmee spelletjes worden vrijgespeeld in de PLUS Movie Moments app. En bestel je je boodschappen online, dan maak je bovendien kans op een geheel verzorgd weekend Disneyland® Paris voor vier personen!

LR 2567-18_Disney_Flyer_A4 naar A5-1

Ga voor meer informatie over de spaarcampagne naar www.plus.nl/disney. Download hier beeldmateriaal van de Disney Movie Moments actie.

Download nu alvast de PLUS Movie Moments app voor Android en Apple.

Kijk ook

De openingstijden van uw PLUS met de Paasdagen.

De openingstijden van de PLUS supermarkten in Parkstad tijdens de paasdagen: PLUS Wetzels Waubach: 1e …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!